Yhteystiedot

Työmaavierailut Hanhikiven niemellä

Hanhikivi 1 -työmaalla vieraileminen ei ole toistaiseksi mahdollista. Esittelemme hanketta etäyhteyksin.

Koronapandemian takia emme järjestä toistaiseksi työmaavierailuja tai yleisötapahtumia Hanhikiven niemellä. Kerromme kuitenkin mielellämme Hanhikivi 1 -hankkeen etenemisestä ja työmaan ajankohtaisia kuulumisista.

Järjestämme pyynnöstä ryhmille suunnattuja hanke-esittelyjä, esimerkiksi Skype-, Teams-, Zoom- tai Meet -sovelluksilla. Tällä haluamme turvata niin henkilöstömme kuin yhteistyökumppaniemme ja vieraidemme hyvinvoinnin ja samalla varmistaa, että työ Hanhikivi 1 -hankkeen parissa jatkuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Jos olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot hanke-esittelyä, lähetä meille sähköpostia [email protected] tai soita numeroon 020 757 9200 ja pyydä yhdistämään Fennovoiman paikallistoimistolle.

Median työmaavierailut

Palvelemme mediaa kaikissa Hanhikivi 1 -hankkeeseen ja ydinvoimaan liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot mediayhteydenottoihin löydät täältä.

Toistaiseksi työmaavierailut eivät ole mahdollisia. Median edustajat voivat ladata tuoreita työmaakuvia käyttöönsä Flickr-kuvapankista.