Yhteystiedot

Työmaavierailut

Hanhikivi 1 -työmaalle ei järjestetä toistaiseksi vierailuja vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen. Esittelemme hanketta kuitenkin sähköisiä kanavia hyödyntäen.

Haluamme turvata niin henkilöstömme kuin yhteistyökumppaniemme ja vieraidemme hyvinvoinnin ja samalla varmistaa, että työ Hanhikivi 1 -hankkeen parissa jatkuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tästä syystä emme toistaiseksi järjestä työmaavierailuja Hanhikiven niemelle.

Kerromme kuitenkin mielellämme hankkeen etenemisestä ja työmaan tuoreista kuulumisista. Jos olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot esittelyä Hanhikivi 1 -hankkeesta, voit lähettää meille sähköpostia [email protected] tai soittaa 020 757 9200 ja pyytää yhdistämään Fennovoiman paikallistoimistolle. Toistaiseksi osallistumme tilaisuuksiin vain etäyhteydellä, esimerkiksi Skypen, Teamsin, Zoomin tai Meetin välityksellä.


Median työmaavierailut

Palvelemme mediaa kaikissa Hanhikivi 1 -hankkeeseen ja ydinvoimaan liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot medialle löydät täältä.

Toistaiseksi työmaavierailut eivät ole mahdollisia. Tiedotusvälineet voivat ladata tuoreita työmaakuvia käyttöönsä Flickr-kuvapankista.