Uutishuone

Uutinen
Release date
Fennovoiman työmaavalvoja Esa Herrala työskentelee Hanhikivi 1 -työmaalla.

Fennovoiman työmaavalvoja Esa Herrala työskentelee Hanhikivi 1 -työmaalla Pyhäjoella. Kuva: Toni Pallari

Tervetuloa Hanhikivi 1 -sivustolle

Uusi sivustomme keskittyy Hanhikivi 1 -hankkeeseen. Tarjoamme kattavan tietopaketin sekä projektista että tekijöistä sen taustalla.

Kerromme Hanhikivi 1 -hankkeen ajankohtaiset uutiset ja taustoitamme ne. Tärkeimpiä aiheitamme ovat voimalaitoksen suunnittelu- ja luvitustyö sekä valmistautuminen rakentamisvaiheeseen.

Kuvaamme myös ilmiöitä hankkeen ympäriltä. Artikkeleissa kerromme esimerkiksi työmaan valmistelevista töistä ja hankkeen työllisyysvaikutuksista. Lisäksi kirjoitamme Pyhäjoen ja lähiseudun arjesta sekä jaamme tietoa ydinvoimasta ja sen roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Olemme luoneet uutishuoneen, josta löytyvät kaikki hanketta koskevat uutiset ja tiedotteet. Uutisvirtaamme nousevat esimerkiksi asiantuntija-artikkelit ja Hanhikivi 1 -työmaan ilmoitukset. Näytämme myös yhdellä silmäyksellä sosiaalisen median päivitykset sekä tuoreet valokuvat ja videot.

Osana uudistusta olemme siirtäneet sidosryhmälehtemme Fennosen artikkelit uutishuoneelle. Jatkossa paperilehtikin kantaa Hanhikivi 1 -nimeä. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin 15 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Fennovoimaa koskevat tiedot löytyvät edelleen yhtiön verkkosivuilta.
 

Haluatko antaa palautetta sivustosta tai juttuvinkkejä artikkeleihin?
Lähetä meille sähköpostia [email protected]