Tietoa Hanhikivi 1 -hankkeesta

Hanhikivi 1 -hanke tarjoaa työ- ja urakointimahdollisuuksia.

Mahdollisuuksia yrityksille

Haluatko mukaan Hanhikivi 1 -hankkeeseen? Pohjois-Pohjanmaan suurhanke tarjoaa paljon työ- ja urakointimahdollisuuksia eri kokoluokan ja toimialojen yrityksille.

Fennovoima, RAOS Project ja Titan-2 keräävät yhteistyöstä kiinnostuneiden yritysten ja palveluntarjoajien tietoja. Henkilökohtaiset yhteydenotot, rekisteröityminen yhtiöiden sähköisiin toimittajarekistereihin ja osallistuminen tarjouskilpailuihin ovat ensimmäisiä askelia kohti Hanhikivi 1 -hanketta.

Hankkeen osapuolten lisäksi tietoa työ- ja urakointimahdollisuuksista tarjoavat Pyhäjoen ja lähiseudun kunnat sekä alueen yrittäjäjärjestöt. Myös yrityskehitysorganisaatiot palvelevat Hanhikivi 1 -hankkeesta ja Oulun eteläisen alueen mahdollisuuksista kiinnostuneita.

Fennovoiman toimittajarekisteri

Täyttämällä yrityksen tiedot Fennovoiman toimittajarekisteriin vahvistat kiinnostuksesi Hanhikivi 1 -hankkeeseen osallistumisesta.

Fennovoima on Hanhikivi 1 -voimalaitoksen luvanhaltija ja käyttäjä. Yhtiön toimituskokonaisuus sisältää Hanhikiven niemen infrarakentamista sekä laitosalueen tuki- ja apurakennuksia.

Fennovoiman toimittajarekisterin tietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa hankkeen keskeisille osapuolille, kuten laitostoimittaja RAOS Projectille, pääurakoitsija Titan-2:lle ja Hanhikivi 1 -työmaan alihankintaketjun toimijoille.

RAOS Projectin hankintaportaali

Rekisteröitymällä Rosatom-konsernin yhteiseen hankintaportaaliin voit perehtyä RAOS Projectin hankintoihin ja osallistua yhtiön tarjouskilpailuihin.

RAOS Project vastaa Hanhikivi 1 -voimalaitoksen suunnittelusta, rakentamisesta, asentamisesta ja käyttöönotosta.

Titan-2:n toimittajarekisteri

Täyttämällä yrityksen tiedot Titan-2:n toimittajarekisteriin vahvistat kiinnostuksesi Hanhikivi 1 -laitostoimituksen hankintoihin.

Titan-2:n vastuualueelle kuuluvat muun muassa:
•    työmaan valmistelu
•    maa- ja vesirakentaminen
•    infrastruktuurityöt ja laitosalueen kunnallistekniset järjestelmät
•    yksityiskohtainen suunnittelu
•    reaktori- ja turbiinisaarekkeen sekä apurakennusten rakentaminen
•    materiaalit
•    komponentit
•    automaatio
•    asennustyöt

Juha
Miikkulainen
Kehityspäällikkö
+358 20 757 8417

Yritysyhteistyö

Kielet: Suomi ja englanti

Toimipaikka: Helsinki