Tietoa Hanhikivi 1 -hankkeesta

Hanhikivi 1 -hanke tarjoaa työ- ja urakointimahdollisuuksia.

Mahdollisuuksia yrityksille

Haluatko mukaan Hanhikivi 1 -hankkeeseen? Pohjois-Pohjanmaan suurhanke tarjoaa paljon työ- ja urakointimahdollisuuksia eri kokoluokan ja toimialojen yrityksille.

Hanhikivi 1 -hankkeen keskeiset osapuolet keräävät yhteistyöstä kiinnostuneiden yritysten ja palveluntarjoajien tietoja. Henkilökohtaiset yhteydenotot, rekisteröityminen yhtiöiden hankintaportaaleihin ja osallistuminen tarjouskilpailuihin ovat ensimmäisiä askelia kohti Hanhikivi 1 -hanketta.

Lisätietoja Hanhikiven niemen työ- ja urakointimahdollisuuksista tarjoavat Pyhäjoen ja lähiseudun kunnat sekä alueen yrittäjäjärjestöt. Myös yrityskehitysorganisaatiot palvelevat Hanhikivi 1 -hankkeesta ja Oulun eteläisen alueen mahdollisuuksista kiinnostuneita.

RAOS Projectin hankintaportaali

Hanhikivi 1 -voimalaitoksen toimittaa Rosatom-konsernin suomalainen tytäryhtiö RAOS Project. Laitostoimittaja vastaa voimalaitoksen suunnittelusta, rakentamisesta, asentamisesta ja käyttöönotosta.

Rekisteröitymällä Rosatom-konsernin hankintaportaaliin voit perehtyä laitostoimittaja RAOS Projectin hankintoihin ja osallistua yhtiön tarjouskilpailuihin.

Titan-2:n hankintaportaali

Hanhikivi 1 -hankkeen pääurakoitsija Titan-2 vastaa voimalaitoksen rakentamisesta.

Pääurakoitsijan vastuualueelle kuuluvat muun muassa:
•    työmaan valmistelu
•    maa- ja vesirakentaminen
•    infrastruktuurityöt ja laitosalueen kunnallistekniset järjestelmät
•    yksityiskohtainen suunnittelu
•    reaktori- ja turbiinisaarekkeen sekä apurakennusten rakentaminen
•    materiaalit
•    komponentit
•    automaatio
•    asennustyöt

Rekisteröitymällä pääurakoitsija Titan-2:n hankintaportaaliin vahvistat kiinnostuksesi Hanhikivi 1 -laitostoimituksen hankintoihin.

Fennovoiman toimittajarekisteri

Fennovoima on Hanhikivi 1 -voimalaitoksen luvanhaltija ja käyttäjä. Sen toimituskokonaisuus sisältää Hanhikiven niemen infrarakentamista sekä laitosalueen tuki- ja apurakennuksia.

Hanhikivi 1 -hankkeesta kiinnostuneita toimijoita pyydetään toimittamaan perustiedot Fennovoiman toimittajarekisteriin. Tietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa hankkeen muille keskeisille osapuolille.

Voit myös ottaa yhteyttä Fennovoiman kehityspäällikkö Juha Miikkulaiseen ja vahvistaa kiinnostuksesi Hanhikivi 1 -hankkeeseen osallistumisesta.

Juha
Miikkulainen
Kehityspäällikkö
+358 20 757 8417

Yritysyhteistyö

Kielet: Suomi ja englanti

Toimipaikka: Helsinki