Uutishuone

Artikkeli
Release date
Rosatom-konsernin sponsorointihaku alkoi.

Kauden 2022–2023 sponsorointihaussa Rosatom-konserni kannustaa mukaan Hanhikivi 1 -hankkeen vaikutusalueen yhdistyksiä, erityisesti Pyhäjoelta ja lähiseudulta. Kuva: Kuulu Oy

Rosatom-konsernin sponsorointituki haettavissa

Pyhäjoen ja lähiseudun yhdistykset voivat hakea sponsorointitukea kaudelle 2022–2023. Hakuaika päättyy 15. toukokuuta.

Rosatom-konserni tukee maailmanlaajuisesti urheilujoukkueita, kulttuuritoimintaa ja erilaisia yhdistyksiä. Edellisen neljän vuoden aikana Rosatom on tukenut Pohjois-Pohjanmaalla muun muassa jääkiekko- ja pesäpalloseuroja.

– Haluamme tukea mahdollisimman laajasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Näemme tärkeänä etenkin lasten ja nuorten harrastuksiin satsaamisen, kertoo RAOS Projectin yhteiskuntasuhde- ja viestintäpäällikkö Outi Pelkonen.

Hanhikivi 1 -hankkeen laitostoimittaja RAOS Project on osa Rosatom-konsernia. Nyt alkavassa sponsorointihaussa Rosatom kannustaa mukaan Hanhikivi 1 -hankkeen vaikutusalueen yhdistyksiä, erityisesti Pyhäjoelta ja lähiseudulta.

Sponsorointituen hakuaika kaudelle 20222023 päättyy 15. toukokuuta. Allekirjoitettuun hakemukseen pitää merkitä tuen käyttötarkoitus. Tukipäätöksistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille hakijoille syksyllä 2021.
 

Lisätiedot ja tarkemmat hakuohjeet:

Outi Pelkonen
yhteiskuntasuhde- ja viestintäpäällikkö

RAOS Project Oy
p. 050 389 8938
[email protected]