Uutishuone

Artikkeli
Release date
Osallistu Hanhikivi 1 -lehden lukijakyselyyn ja voita 100 euron lahjakortti.

Osallistumalla lukijakyselyyn voit vaikuttaa Hanhikivi 1 -lehden sisältöön ja yleisemmin Fennovoiman viestintään.

Osallistu lukijakyselyyn – voita 100 euron lahjakortti

Kerro meille, mikä Fennovoiman Hanhikivi 1 -lehdessä on hyvää ja mitä voisimme tehdä vielä paremmin. Kyselyyn voit osallistua 26.5.–13.6.

Fennovoiman julkaisema Hanhikivi 1 -lehti keskittyy Pyhäjoen suurhankkeeseen. Tarjoamme kattavan tietopaketin sekä projektista että tekijöistä sen taustalla.

Kerromme esimerkiksi Hanhikivi 1 -voimalaitoksen vaikutuksista Pyhäjoen kunnan ja lähiseudun arkeen sekä jaamme tietoa ydinvoimasta ja sen roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Paperilehtemme julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin 15 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaalla.

Osallistu ja vaikuta

Osallistumalla lukijakyselyyn voit vaikuttaa lehtemme sisältöön ja yleisemmin Fennovoiman viestintään. Samalla annat meille palautetta siitä, mikä lehdessä on jo hyvää ja mitä voisimme tehdä vielä paremmin.

Kyselyyn voit osallistua 26.5.13.6. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken kolme Verkkokauppa.com-lahjakorttia. Yhden palkinnon arvo on 100 euroa.

Arvonta suoritetaan 16.6.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon lunastamisen yksityiskohdista henkilökohtaisesti. Kyselyyn kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan voittajien tavoittamiseksi.

Hanhikivi 1 -lehden lukijakyselyyn pääset myös täältä.
 

Onko sinulla kysyttävää lukijakyselystä tai juttuvinkkejä artikkeleihin?
Lähetä meille sähköpostia [email protected]