Uutishuone

Artikkeli
Release date
Kutsu fennovoimalaiset kylään kertomaan Hanhikivi 1 -hankkeesta.

Fennovoimalaiset kertovat hanke-esittelyissä projektin etenemisestä sekä Hanhikivi 1 -työmaan ajankohtaisista kuulumisista

Kutsu Hanhikivi 1 -hanke kylään

Fennovoima esittelee Hanhikivi 1 -hanketta etäyhteyksin. Hanke-esittelyt on suunnattu ryhmille ja niitä järjestetään pyynnöstä.

Fennovoimalaiset esittelevät Hanhikivi 1 -hanketta etäyhteyksin. Ryhmille suunnattuja hanke-esittelyjä järjestetään pyynnöstä ja niissä kerrotaan projektin etenemisestä sekä työmaan ajankohtaisista kuulumisista. Hanke-esittelyjä järjestetään esimerkiksi Skype-, Teams-, Zoom- ja Meet-sovelluksilla.

Koronapandemian takia Fennovoima ei järjestä työmaavierailuja tai yleisötapahtumia Hanhikiven niemellä. Myös Pyhäjoen keskustan toimisto on toistaiseksi suljettu. Edellisen kerran Hanhikivi 1 -työmaan yleisöpäivää vietettiin syksyllä 2019.

Sovi esittely

Jos olet järjestämässä tilaisuutta, johon toivot Hanhikivi 1 -hankkeen esittelyä, lähetä sähköpostia [email protected]. Voit myös soittaa Fennovoiman vaihteeseen, p. 020 757 9200, ja pyytää yhdistämään Fennovoiman paikallistoimistolle.