Uutishuone

Artikkeli
Release date
Fennovoima järjesti edellisen paneelikeskustelun huhtikuussa 2019. Alueen kansanedustajaehdokkaat keskustelivat nuoria puhuttavista aiheista Raahe-salissa.

Fennovoima järjesti edellisen paneelikeskustelun huhtikuussa 2019. Alueen kansanedustajaehdokkaat keskustelivat energia- ja ilmastonmuutosaiheista Raahe-salissa. Kuvat: Kuulu Oy

Hanhikivi 1 -vaalipaneeli: yhteistyötä yli kuntarajojen

Fennovoima järjestää virtuaalisen kuntavaalipaneelin torstaina 25.2. klo 17.30–19.00. Paikallislehti Raahen Seutu striimaa ja taltioi tapahtuman.

Fennovoima järjestää kuntarajat ylittävän paneelikeskustelun. Virtuaalitapahtuma on suunnattu erityisesti Pyhäjoen, Raahen, Oulaisten ja Siikajoen lukiolaisille, mutta sitä voivat seurata kaikki kuntavaaleista kiinnostuneet.

– Hanhikivi 1 -hankkeen myötä alueemme kehittyy ja muuttuu. Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä Pyhäjoen ja lähiseudun kuntien kanssa alueen veto- ja pitovoiman vahvistamiseksi. Nyt tiivistämme tätä työtä ja tuomme lisäksi nuorten ääntä kuuluviin, kertoo Fennovoiman alueviestintäpäällikkö Heli Haikola.

Paneelikeskusteluun on kutsuttu ehdokkaita viideltä paikkakunnalta. Paikallisjärjestöt ovat keskenään sopineet, kuka edustaa puoluetta nuorille suunnatussa tapahtumassa, joka järjestetään Raahe-salissa torstaina 25. helmikuuta kello 17.30–19.00.

Pyhäjoen, Raahen, Oulaisten ja Siikajoen lukiolaiset osallistuvat paneelikeskusteluun etäyhteyksin. Paikallislehti Raahen Seutu välittää tapahtuman livestriimin verkkolehdessään ja julkaisee siitä jälkikäteen videotallenteen. Raahe-salissa ovat paikalla järjestäjien lisäksi vain kuntavaaliehdokkaat.

– Haluamme herättää huomaamaan sen muutoksen, joka alueellamme parhaillaan tapahtuu. Nuorilla on oma näkemys siitä, mikä on jo hyvin ja mitä voimme vielä kehittää, Haikola taustoittaa tapahtumaa.